Hitta den bästa matkassen för dig

Matkassar är mycket populärt just nu och det finns ett stort antal aktörer på marknaden. De färdiga matkassarna har ökat i populäritet sedan pionjären Linas Matkasse lanserades 2008. Det finns många anledningar till dess populäritet, bland annat är det otroligt smidigt, prisvärt och gott. Det stora utbudet gör det dock svårt att veta vilken som är bäst. Här kan du läsa mer om hur du bäst hittar den bästa matkassen för just dig-

Den klassiska

Linas Matkasse är klassikern som har funnits längst på marknaden. Många väljer denna på grund av att de känner till varumärket och för att recepten är nyttiga och lättlagade. Hos Sverigesmatkassar.se hittar du en jämförelse av matkassarna på den svenska marknaden. Här hittar du recensioner om Linas Matkasse såväl som många andra. Detta är perfekt för dig som vill prova på en färdig matkasse, men är osäker på vilken som passar dig bäst. Du kan även beställa direkt hos Sverigesmatkassar.se.

Den ekologiska

Allt fler konsumeter föredrar ekologiska råvaror och självklart finns det en matkasse som tagit fasta på detta. Middagsfrid erbjuder övervägande ekologiska varor och nyttiga recept. De erbjuder även kassar för olika ändamål, exempelvis en frukostkasse, mellanmålskasse och så vidare.

Den billiga

Även matkedjorna har hakat på matkassetrenden och erbjuder nu sina egna färdiga matkassar. ICA, COOP, Mat.se och Citygross erbjuder färdiga kassar. Citygross erbjuder den billigaste matkassen, men de har totalt 13 olika kassar att välja på och de varierar i pris. Du kan läsa mer om de olika kassarna från matkedjorna hos Sverigesmatkassar.se.